Β' ΚΠΣ

Youth Eye: Developing and Promoting Local Production

 

ΑΧΑΪΑ Α.Ε.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

“Youth Eye: Developing and Promoting Local Production”


Στο πλαίσιο του Διακρατικού Σχεδίου “Youth Eye: Developing and Promoting Local Production” που υλοποιεί η ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. πραγματοποιήθηκε την 29/10/2012 συνάντηση εργασίας – σεμινάριο στο Corte της Κορσικής. Τη συνάντηση διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Εταιρεία LAG Centre Corse και από την ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

συμμετείχαν η κα Τσιμπρή Ηρώ, Συντονίστρια του Τοπικού Προγράμματος LEADER και η κα Χαραλαμποπούλου Κωνσταντίνα, στέλεχος της Ομάδας Τοπικής Δράσης. Επίσης, συμμετείχαν στελέχη από την LAG Une Autre Provence και το Syndicat Mixte des Baronnies Provencales (Συντονιστές του σχεδίου) και το Μεσογειακό Κέντρο Περιβάλλοντος.

Το project “Youth Eye: Developing and Promoting Local Production” υλοποιείται στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος προσέγγισης LEADER (Μ.421), του Άξονα 4 του ΠΑΑ 2007 – 2013 που εφαρμόζει η ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. στο Νομό Αχαΐας και στοχεύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση του τουριστικού προφίλ της κάθε περιοχής, μέσω της ανάδειξης ποιοτικών χαρακτηριστικών τοπικών προϊόντων.
Βασικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων του προγράμματος θα έχει η συμβολή των νέων της Ευρώπης, μέσω της συμμετοχής τους σε «φοιτητικά εργαστήρια (campus)», που σχεδιάζεται  να υλοποιηθούν σε κάθε περιοχή το καλοκαίρι του 2013.

Επικοινωνία

Έδρα: Αγ. Αλεξίου & Ασημ. Φωτήλα, 25001 - Καλάβρυτα
     Υποκατάστημα: Πατρέως 16, 26221 - Πάτρα
Τηλ.: (+30) 26920 - 24442-3
              (+30) 2610 - 243042
achaiasa@otenet.gr
Fax (+30) 26920 - 24333
 

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. είναι η συμβολή στην αξιοποίηση, ανάπτυξη, διαχείριση, συντήρηση και προστασία των φυσικών πόρων και γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής της Ορεινής (κυρίως) Αχαΐας και εφ΄ όσον αυτό ζητηθεί και άλλων περιοχών σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.
 
 

ΣΕΙΡΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ 2 ΤΑΜΕΙΑ