ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

30 ΧΡΟΝΙΑ LEADER - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. στις ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και στη Γενική Συνέλευση του δικτύου ELARD, στη ΣΟΥΗΔΙΑ

30 χρονια leader small

Στο Halmstad της Σουηδίας διοργανώθηκε από το δίκτυο ELARD, και τη Σουηδική Προεδρία, μια εντυπωσιακή - δια ζώσης  - τριήμερη εκδήλωση, για τον εορτασμό των 30 ΧΡΟΝΩΝ LEADER στην Ευρώπη στην οποία πραγματοποιήθηκε και η Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Δικτύου LEADER (ELARD). Το διάστημα 29/11 - 03/12/2021, η Γεν. Δ/ντρια της ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. -  και συντονίστρια του CLLD/LEADER - βρέθηκε στη Σουηδία, όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ LEADER, μαζί με αντιπροσώπους από άλλες περιοχές - ΟΤΔ της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

 

3B ACHAIASA

Η κα. Ηρώ Τσιμπρή μίλησε για το σημαντικό ρόλο των Ελληνικού Δικτύου στην καθιέρωση της ELARD ως Ευρωπαϊκού  θεσμού, για το σημαντικό έργο των Ελληνικών ΟΤΔ LEADER, καθώς και για την μακρόχρονη επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος LEADER στην Ελλάδα, από το 1991 έως και σήμερα.

1B ACHAIASA

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού και της παρουσίασης των επιτευγμάτων κάθε χώρας, παρουσιάστηκε μια πρωτότυπη ταινία με επιτεύγματα του LEADER και εμβληματικών περιοχών της Ελληνικής Υπαίθρου. Την επιμέλεια της ταινίας είχε η  ΟΤΔ ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ, η οποία χρησιμοποίησε υλικό που συγκέντρωσε γι’ αυτό το σκοπό.

0 ACHAIASA1 ACHAIASA S

 

 

 

ΣΕΙΡΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ 2 ΤΑΜΕΙΑ

Attachments:
Download this file (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_SWEDEN.docx)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_SWEDEN.docx[ ]195 kB

Επικοινωνία

Έδρα: Αγ. Αλεξίου & Ασημ. Φωτήλα, 25001 - Καλάβρυτα
     Υποκατάστημα: Πατρέως 16, 26221 - Πάτρα
Τηλ.: (+30) 26920 - 24442-3
              (+30) 2610 - 243042
achaiasa@otenet.gr
Fax (+30) 26920 - 24333
 

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. είναι η συμβολή στην αξιοποίηση, ανάπτυξη, διαχείριση, συντήρηση και προστασία των φυσικών πόρων και γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής της Ορεινής (κυρίως) Αχαΐας και εφ΄ όσον αυτό ζητηθεί και άλλων περιοχών σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.
 
 

ΣΕΙΡΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ 2 ΤΑΜΕΙΑ