ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (τεχνική FLY FISHING)

Η ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας με τίτλο «Ζωή στους Υγροβιότοπους» και σε συνεργασία με τον επιστημονικό διακρατικό συνεργάτη της, διοργανώνει ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (τεχνική FLY FISHING), σε  μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 12 – 14 ετών.

Η επίδειξη καλής πρακτικής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρα: 16.30 – 20.30, στην λιμνοθάλασσα του Πρόκοπου (Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς).

Η συμμετοχή στην επίδειξη είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτή την ενέργεια θα  πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail της ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   έως την Τετάρτη 17 Μαΐου και ώρα 14:00.

Λθ Πρόκοπος

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα θα πρέπει:

  • να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο του μαθητή/τριας και τα στοιχεία επικοινωνίας του/της (τηλέφωνο, διεύθυνση και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)
  • να επισυνάπτεται Υπεύθυνη Δήλωση του/της εν δυνάμει συμμετέχοντα/ουσας, όπου θα δηλώνεται το ενδιαφέρον για την συμμετοχή του/της στην επίδειξη καλής πρακτικής.

Για την συμμετοχή στην εν λόγω δράση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Επικοινωνία

Έδρα: Αγ. Αλεξίου & Ασημ. Φωτήλα, 25001 - Καλάβρυτα
     Υποκατάστημα: Πατρέως 16, 26221 - Πάτρα
Τηλ.: (+30) 26920 - 24442-3
              (+30) 2610 - 243042
achaiasa@otenet.gr
Fax (+30) 26920 - 24333
 

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. είναι η συμβολή στην αξιοποίηση, ανάπτυξη, διαχείριση, συντήρηση και προστασία των φυσικών πόρων και γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής της Ορεινής (κυρίως) Αχαΐας και εφ΄ όσον αυτό ζητηθεί και άλλων περιοχών σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.
 
 

ΣΕΙΡΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ 2 ΤΑΜΕΙΑ