ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ξενάγηση Μολδαβικής αντιπροσωπείας στη Π.Π. της ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης

Η ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία της, στα Καλάβρυτα,  Μολδαβική αντιπροσωπεία, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης στην Ελλάδα με τίτλο: “Μεταφορά εμπειρίας στις διαδικασίες προγραμματισμού και υλοποίηση παρεμβάσεων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας στις αγροτικές περιοχές”. Η επίσκεψη - ξενάγηση οργανώθηκε από το πρόγραμμα TA ENPARD και ο στόχος της ήταν η απόκτηση γνώσεων, εμπειρίας και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την προοπτική εφαρμογής των νέων μέτρων αγροτικής ανάπτυξης, που υποστηρίζονται από το εθνικό ταμείο, για τη γεωργία σε αγροτικές περιοχές.

Ανάμεσα στα άτομα που αποτελούσαν τη Μολδαβική αντιπροσωπεία ήταν στελέχη τοπικών αναπτυξιακών φορέων, τοπικοί επιχειρηματίες, δήμαρχοι 5 δήμων, εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης της Μολδαβίας κ.α.

Επικοινωνία

Έδρα: Αγ. Αλεξίου & Ασημ. Φωτήλα, 25001 - Καλάβρυτα
     Υποκατάστημα: Πατρέως 16, 26221 - Πάτρα
Τηλ.: (+30) 26920 - 24442-3
              (+30) 2610 - 243042
achaiasa@otenet.gr
Fax (+30) 26920 - 24333
 

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. είναι η συμβολή στην αξιοποίηση, ανάπτυξη, διαχείριση, συντήρηση και προστασία των φυσικών πόρων και γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής της Ορεινής (κυρίως) Αχαΐας και εφ΄ όσον αυτό ζητηθεί και άλλων περιοχών σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.