ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαδικτυακό σεμινάριο για τη Βιώσιμη Αγροτική Ανάπτυξη

Διαδικτυακό σεμινάριο προγραμματίζεται από την Euracademy Association- Ευρωπαϊκή Ακαδημία (www.euracademy.org) για τη Βιώσιμη Αγροτική Ανάπτυξη στις 3 Μαρτίου 2021, ώρα Ελλάδας 17:00 με 18:30, και θέμα «Regenerative & Biodiversity Enriching Agriculture: an effective tool in facing the challenges of modern agriculture».

Το σεμινάριο οργανώνεται στο πλαίσιο μιας προσπάθειας της Euracademy να διατηρήσει επαφή με όλους τους ενδιαφερόμενους για την αγροτική ανάπτυξη στην Ευρώπη και να φέρει στο προσκήνιο μια άλλη άποψη για τη γεωργία, η οποία έχει εν δυνάμει πολλά οφέλη. Οι ομιλητές περιλαμβάνουν επιστήμονες με πρακτική εμπειρία στο θέμα αλλά και αγρότες που έχουν προσωπική εμπειρία σε αυτό. Σκοπός είναι επίσης να οργανωθούν μετα-σεμιναριακές συναντήσεις με μικρές ομάδες συμμετεχόντων και 1-2 ομιλητές (από αυτούς που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο) οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα κάνουν διάλογο με τους συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν και θα γίνει στην Αγγλική γλώσσα.

Για εγγραφή (έως 1η Μαρτίου 2021) δείτε τη φόρμα στο σχετικό λινκ: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeJ.../viewform   

Η οργάνωση σε διαδικτυακή πλατφόρμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την SECAD - Ομάδα Τοπικής Δράσης του Cork, Ιρλανδία.

Επικοινωνία

Έδρα: Αγ. Αλεξίου & Ασημ. Φωτήλα, 25001 - Καλάβρυτα
     Υποκατάστημα: Πατρέως 16, 26221 - Πάτρα
Τηλ.: (+30) 26920 - 24442-3
              (+30) 2610 - 243042
achaiasa@otenet.gr
Fax (+30) 26920 - 24333
 

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. είναι η συμβολή στην αξιοποίηση, ανάπτυξη, διαχείριση, συντήρηση και προστασία των φυσικών πόρων και γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής της Ορεινής (κυρίως) Αχαΐας και εφ΄ όσον αυτό ζητηθεί και άλλων περιοχών σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.