ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Γυναίκες της Υπαίθρου σε Δράση : Το πρόγραμμα LEADER και η Ομάδα Τοπικής Δράσης ΟΑΣΕ, εμψυχωτές Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών των Γυναικών στην ελληνική περιφέρεια

Η κ. Γενική Δ/ντρια της ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. κ. Ηρώ Τσιμπρή συμμετείχε στο σεμινάριο με θέμα : "Γυναίκες της Υπαίθρου σε Δράση : Το πρόγραμμα LEADER και η Ομάδα Τοπικής Δράσης ΟΑΣΕ, εμψυχωτές Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών των Γυναικών στην ελληνική περιφέρεια", που  διοργάνωσε με επιτυχία η ΟΤΔ ΟΑΣΕ, στις 8 Μαρτίου 2021 για την ημέρα της Γυναίκας.

Η κ. Ηρώ Τσιμπρή, ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Δικτύου των ΟΤΔ LEADER, αναφέρθηκε στα 30 χρόνια υλοποίησης του LEADER στην Ελληνική Ύπαιθρο και στο σημαντικό ρόλο των ΟΤΔ στη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας, στα χιλιάδες μικρά έργα που υλοποιήθηκαν από αυτές, καθώς και στο καθοριστικό ρόλο της ΟΤΔ ΟΑΣΕ, στην  ανάπτυξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην περιοχή της.

Δείτε το αναλυτικό ΔΤ.Δείτε το αναλυτικό ΔΤ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο 

Επικοινωνία

Έδρα: Αγ. Αλεξίου & Ασημ. Φωτήλα, 25001 - Καλάβρυτα
     Υποκατάστημα: Πατρέως 16, 26221 - Πάτρα
Τηλ.: (+30) 26920 - 24442-3
              (+30) 2610 - 243042
achaiasa@otenet.gr
Fax (+30) 26920 - 24333
 

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. είναι η συμβολή στην αξιοποίηση, ανάπτυξη, διαχείριση, συντήρηση και προστασία των φυσικών πόρων και γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής της Ορεινής (κυρίως) Αχαΐας και εφ΄ όσον αυτό ζητηθεί και άλλων περιοχών σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.