ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

4η Ιουνίου 2021 - Regional Growth Conference Πάτρα, Τοπική Αυτοδιοίκηση - Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)

LOGOTYPO ORIZONTIO DIAFANES BACKGROUND Achaia Leader 30 Years Logo Black rgc

 

H ΟΤΔ ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. θα συμμετάσχει στο 9th Regional Growth Conference που συνδιοργανώνει η εφημερίδα “Πελοπόννησος” με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις 03-05 Ιουνίου 2021 στην Πάτρα, στις εμβληματικές εγκαταστάσεις της ACHAIA CLAUSS.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής 4ης Ιουνίου, η ΟΤΔ συνδιοργανώνει, συγκεκριμένη θεματική ενότητα με τίτλο: Local Governance - Community-Led Local Development / Τοπική Αυτοδιοίκηση - Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER), στην οποία θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Οικονόμου Ιωάννης.

Σχέδιο του προγράμματος (το οποίο επικαιροποιείται συνεχώς) και γενικότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου https://rgc.gr/program/ 

Διευκρινίζουμε ότι, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία των πολιτών και των εργαζομένων από τον κορονοϊό (COVID-19), θα αναρτηθούν στην εν λόγω ιστοσελίδα σχετικές οδηγίες για τις δια ζώσης συμμετοχές.

#ΕΥΕΠΑΑ #ΥΠΑΑΤ #eadpaa #paa #CLLDLEADER #LEADER

ΣΕΙΡΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΜΕ ΕΠΑΛΘ

Επικοινωνία

Έδρα: Αγ. Αλεξίου & Ασημ. Φωτήλα, 25001 - Καλάβρυτα
     Υποκατάστημα: Πατρέως 16, 26221 - Πάτρα
Τηλ.: (+30) 26920 - 24442-3
              (+30) 2610 - 243042
achaiasa@otenet.gr
Fax (+30) 26920 - 24333
 

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. είναι η συμβολή στην αξιοποίηση, ανάπτυξη, διαχείριση, συντήρηση και προστασία των φυσικών πόρων και γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής της Ορεινής (κυρίως) Αχαΐας και εφ΄ όσον αυτό ζητηθεί και άλλων περιοχών σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.